2023-01-19 Siegel finalist i Malmö Näringslivsgala

Martin Stavenow Svensson och Cord Siegel. Foto: 375films och Malmö Näringslivsgala

Vi är otroligt glada och stolta över att vara finalister i Malmö Näringslivsgala 2023 i kategorin Kreativa näringar! Motiveringen lyder:

”Ett arkitektkontor där arkitekten även är byggherre och förvaltare. De inspirerar och driver systemförändring samt utmanar invanda normer och föreställningar om hur vi kan bygga hus. Siegel har tagit på sig ledartröjan när det gäller att främja nya beteenden, hållbart och lokalt byggande där sociala och klimatmässiga alternativ prioriteras. Med framstående projekt som cykelhuset Ohboy, Brf Shiitake och promenadhuset Iggy sätter Siegel Malmö på arkitekturkartan.”

Malmö Näringslivsgala 2023 äger rum den 2 mars. Galan har hållits i 21 år i år och ämnar att skapa en plattform för att lyfta och hylla företag och personer i Malmös näringsliv som utmärkt sig på olika sätt och att erbjuda Malmös näringsliv en mötesplats för ny kunskap, inspiration och fest med möjlighet att knyta nya kontakter.