2022-04-29 Förvaltare och fastighetsskötare sökes!

Vi är en expanderande fastighetsförvaltare i Malmö med omnejd som både ritar, bygger och förvaltar våra hyresrätter. Vi söker en förvaltare och en fastighetsskötare till våra tre fastigheter. De två tjänsterna kan till viss del kombineras med varandra, utifrån önskemål och kompetens hos sökande.

 

om siegel och våra fastigheter

Siegel är i grunden ett arkitektkontor som också agerar fastighetsutvecklare och förvaltare för våra egna projekt. Just nu har vi tre hyresfastigheter – Ohboy (Malmö), Iggy (Malmö) och Mariastugan (Höllviken). Läs mer om dem här på vår hemsida under rubriken Våra projekt. Vi är en organisation med 15 anställda som värdesätter att ha insyn i alla delar av verksamheten.

Våra fastigheter sticker ut genom att de alla har varierande gemensamhetsutrymmen för de boende, ambitiösa växtprogram på fasad, förgårdsmark och tak samt delade resurser som exempelvis cyklar, kärror och ryggsäckar.

I en organisation av vår storlek får du stor möjlighet att påverka hur arbetet läggs upp. Det ger dig möjlighet att få ta del av alla områden som ingår i driften av en fastighet. Du får arbeta med unika och prisbelönta fastigheter, samt vara delaktig i utvecklingen av våra framtida hyresobjekt.

förvaltare

Vi söker dig som gärna tar ett helhetsansvar och möter dagens nya problem med en positiv inställning. I tjänsten behöver du arbeta systematiskt och metodiskt, och intressera dig för utveckling och optimering av våra fastigheter och hur de sköts. Du kommunicerar bekvämt och professionellt
med hyresgäster och tjänsteutförare, och använder ett flertal digitala verktyg.

Tjänsten kan anpassas efter den sökandes önskemål och kompetens. Om intresse och kompetens finns kan en del av fastighetsskötarens arbetsuppgifter inkluderas i förvaltarens tjänst.

 

arbetsuppgifter

 • Uthyrning av lägenheter
 • Felanmälan (planering och samordning)
 • Planering av underhåll
 • Budget
 • In- och utflyttningar
 • Användning och utveckling av våra digitala fastighetssystem
 • Fakturering
 • Kontakt med hyresgäster
 • Uppdatering av hemsidor med hyresgästinformation
 • Upphandling av tjänster
 • Teknisk förvaltning av fastigheternas system

fastighetsskötare

Som fastighetsskötare är du den som har mest direktkontakt med våra hyresgäster. Vi söker dig som är både händig och har social kompetens, och som kan möta problem med en positiv anda. Du är tekniskt mångsidig och kan snabbt bilda dig en uppfattning om hur du tar dig an olika situationer. Du använder dig av våra digitala verktyg för felanmälan, passersystem etc.

arbetsuppgifter

 • Kundkontakt
 • Felanmälan
 • Löpande underhåll
 • Planerat underhåll
 • Rondering
 • Lägenhetsbesiktning

om tjänsterna och ansökan

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö / Höllviken

Lön: Enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 22 maj. Intervjuer sker löpande.

Sök tjänsten direkt genom att skicka ditt CV och personligt brev till jobb@siegel.nu. Skriv Förvaltare respektive Fastighetsskötare i ämnesraden.